Drammen ryttersportsklubb er en rideklubb stiftet i 2016. Drammen ryttersportklubb setter hest, rytter og lagfølelse i fokus og etterstreber er godt og inkluderende miljø for alle. Klubben inkluderer både sprang- og dressurryttere i alle aldere. 
For klubben er det viktig med en velfungerende logo i god oppløsning som enkelt kan implementeres på mange ulike flater. Den visuelle identiteten må henge i tråd med ryttersportens bransjekode, men samtidig oppleves som inspirerende. Det er utviklet en logo og en visuell identitet for Drammen ryttersportsklubb. Den visuelle identiteten, spesielt logoen implementeres på ulike flater som for eksempel vinnerdekken under konkurranser, hestens salunderlag under trening/konkurranse, på bannere, reklameskilt, sosiale medier, webside, kortterminal/kvittering og start/resultatlister under konkurranser.  
Logoens form baserer seg på en hestesko av laurbærblader. Laurbærhesteskoen representerer lagfølelsen og vinnergleden i klubben, samtidig som den rammer inn uten å fremstå som hard. Klubben er inkluderende og et sted for alle og dette er en av deres viktigste verdier. 
Back to Top